Gálicz Péter

Ha rappresentato lUngheria agli europei di nuoto di Budapest 2020 disputati nel maggio 2021 presso il Lago Lupa classificandosi diciassettesimo nella 10 km e ottavo nella 25 km. Join Facebook to connect with Gálicz Péter and others you may know.


2 Amazing Winter Paintings 2 Csodalatos Teli Tajkep Winter Painting Lake Sunset Painting

View the profiles of people named Gálicz Péter.

. A medencés úszók között Milák Kristóf 100 és 200 méter pillangón diadalmaskodott a Lupa-tavon pedig a magyar váltó második lett. A maratoni versenyszámban három honfitársunknak is szoríthattunk. Results Medals Profile Personal Best Results.

Az olasz Dario Veranit és a francia Axel Reymond-t követve a harmadik helyen úszott célba több mint 5 órányi küzdelem után Gálicz Péter a budapesti úszó-vb 25 km-es nyílt vízi számában a városhatárban fekvő Lupa-tavon. Gálicz Péter bronzérmes 25 kilométeren. A 22 éves Gálicz a.

1 day agoPéter Gálicz 25 giugno 2000 è un nuotatore ungherese specializzata nel nuoto di fondo. A bronzérmes Gálicz Péter a célba érkezés után a férfi nyíltvízi úszók 25 kilométeres versenyén a vizes világbajnokságon a budakalászi Lupa-tónál 2022. Elképesztő hajrával úszott fel a dobogóra a magyar versenyző.

A szám másik magyarja Kalmár Ákos - aki első világversenyén szerepelt ebben a szakágban - a nyolcadik helyen zárt. A férfiak 25 kilométeres számát az olasz Dario Verani nyerte miután lehajrázta a. The second place went to the former defending champion.

Péter Gálicz finished third with an extraordinary finish. Leginkább saját magamat leptem meg ezzel az eredménnyel nem számítottam rá nem találok szavakat. Július 30-án csütörtökön elérkeztünk a 19.

A szám másik magyarja Kalmár Ákos aki első. A számban szintén elindult Kalmár Ákos a 8. Michael Schumachert soha többé nem fogjuk élve látni.

Volt amikor sikerült dobogó közelbe is kerülni így végig az aranyéremért voltak harcban. Gálicz Péter bronzérmet nyert a nyíltvízi úszók 25 kilométeres versenyében csütörtökön a Lupa-tavon rendezett világbajnokságon. A szám másik magyarja Kalmár Ákos - aki első világversenyén szerepelt ebben a szakágban - illetve a nőknél Rohács Réka a nyolcadik helyen zárt.

A 22 éves Gálicz a magyar küldöttség negyedik érmét szerezte a hazai rendezésű vizes világbajnokságon. 1 day agoPéter Gálicz won the bronze medal at the Hungarian World Aquatics Championships in the 25 km open water swimming. The race was won by Italian Dario Verani.

A szám másik magyarja Kalmár Ákos aki első világversenyén szerepelt ebben a szakágban a nyolcadik helyen zárt. Rohács Réka és Kalmár Ákos a 8. Gálicz Péter bronzérmes 25 kilométeren.

Június 30 csütörtök 1324. Gálicz Péter bronzérmet nyert nyíltvízi úszók 25 kilométeres férfi versenyében a hazai rendezésű vizes világbajnokságon. Úgy készültem majd hogy azt mondom jó kis verseny volt tetszik ez a hatodik-nyolcadik hely de bronzéremre nem készültem.

Helyen ért célba Gálicz Péter pedig történelmi bronzérmet szerzett. A eseményt csütörtökön Lupa-tavon bonyolították le rekkenő hőségben írja az MTI. 19 hours agoNB I.

Gálicz éremért harcol 25 km-en élő hírfolyam. A Magyarországon rendezett vizes világbajnokság nyíltvizi úszásának utolsó napján rendezték a leggyilkosabb a 25 km-es távot. Helyen ért célba Gálicz Péter pedig történelmi bronzérmet szerzett.

Gálicz Péter bronzérmet nyert a nyíltvízi úszók 25 kilométeres versenyében csütörtökön a Lupa-tavon rendezett világbajnokságon. A szám másik magyarja Kalmár Ákos - aki első világversenyén szerepelt ebben a szakágban - a nyolcadik helyen zárt. 22 hours agoA 19.

Gálicz Péter bronzérmet nyert nyíltvízi úszók 25 kilométeres férfi versenyében a hazai rendezésű vizes világbajnokságon. Péter Gálicz 25 de junio de 2000 es un deportista húngaro que compite en natación en la modalidad de aguas abiertas. FINA and Olympic medals 1 0 Gold.

Péter Gálicz 25 de junio de 2000 es un deportista húngaro que compite en natación en la modalidad de aguas abiertas. Három magyar indulóért szoríthattunk a nőknél Rohács Rékáért a. Facebook gives people the power to.

Gálicz Péter bronzérmes 25 kilométeren. 1 day agoElképesztő bravúr. Gálicz Péter bronzérmet nyert a nyíltvízi úszók 25 kilométeres versenyében csütörtökön a Lupa-tavon rendezett világbajnokságon.

Gálicz Péter bronzérmet nyert a nyíltvízi úszók 25 kilométeres világbajnoki versenyében csütörtökön a Lupa-tavon. A maratoni versenyszámban három honfitársunknak is szoríthattunk. A versenyt óriási hajrával az olasz Dario Verani nyerte meg a francia Axel Reymond előtt míg a szám másik magyar indulója Kalmár Ákos a nyolcadik helyen ért célba.

Rohács Réka és Kalmár Ákos a 8. A legfrissebb hírek itt Erővel Gálicz bírta jobban és a harmadik helyen ért célba a Ferencváros úszója. Gálicz Péter bronzérmet nyert 25 kilométeren.

Gálicz Péter bronzérmet nyert a nyíltvízi úszás 25 kilométeres versenyszámában. When you realize you won a bronz in the 25km by Peter Galicz Az. A szám másik magyarja Kalmár Ákos aki élete első világversenyén szerepelt a nyolcadik helyen zárt.

1 day agoGálicz Péter és Kalmár Ákos a táv felénél ellépett egy nyolc-tíz fős élbollyal és végig bírták az iramot. Persze hogy madarat lehetett volna vele fogatni hiszen világbajnoki bronzérmesként ért célba s bár lépten-nyomon kapott egy-egy ölelést egy üveg vizért cserébe bárkit megölelt volna még. 1 day agoGálicz Péter a nyílt vízi úszók 25 km-es versenytávjának leúszása után elképesztő lazán érkezett meg az interjúfolyosóra.

473 views 57 likes 19 loves 0 comments 1 shares Facebook Watch Videos from FINA Budapest 2022. Csúnya véget ért a kubai műugró gyakorlata videó. A 22 éves Gálicz a.

A versenyt az olasz Dario Verani nyerte nagy hajrával másodikként a legutóbbi két vb-n aranyérmes francia Axel Raymond csapott be a célba. 1 day agoGálicz Péter reggel hét órakor ugrott a Lupa-tó vizébe majd öt órás úszás után világbajnoki bronzérmet szerzett. Gálicz Péter a harmadik helyen ért célba a nyíltvízi úszók 25 kilométeres versenyén a Lupa-tavon.

Július 30-án csütörtökön elérkeztünk a 19. A legfrissebb hírek itt Erővel Gálicz. A 22 éves Gálicz a magyar küldöttség negyedik érmét.

Swipe or use arrows to view full table Swipe horizontally to view full table Event Time. Año Lugar Medalla Prueba 2022. Rohács Réka és Kalmár Ákos a 8.

FINA világbajnokság úszóprogramjainak utolsó napján került megrendezésre a női és a férfi 25 kilométeres nyílt vízi úszás. Gálicz Péter bronzérmet nyert a nyíltvízi úszók 25 kilométeres versenyében csütörtökön a Lupa-tavon rendezett világbajnokságon. What a finish.

FINA világbajnokság úszóprogramjainak utolsó napján került megrendezésre a női és a férfi 25 kilométeres nyílt vízi úszás. A szám másik magyarja Kalmár Ákos - aki első világversenyén szerepelt ebben a szakágban - a nyolcadik helyen zárt. Barsi Zoltán 2022.

A 22 éves Gálicz a magyar küldöttség. Ganó una medalla de bronce en el Campeonato Mundial de Natación de 2022 en la prueba de 25 km. Helyen zárt a mezőny egy része a hőség és a.

Úgy készültem majd hogy azt mondom jó kis verseny volt tetszik ez a hatodik-nyolcadik hely de bronzéremre nem készültem. 1 day agoA Ferencváros úszója megszerezte a magyar küldöttség negyedik érmét. The 22-year-old Hungarian swimmer finished 139 seconds behind.


Pin By Samu Szilvia On Hazassagi Evfordulo Diaper Cake Cake Desserts


Pin Em The Best Military Diorama S And Vehicles


Pin By Sophie Verle On Vicces Hun Humor Funny


Pin By Erika Bogdan On Macsesz Easter Paintings Animals Animal Gifs

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel